Naše usluge

Depilacija

Depilacija po Vašem izboru hladnim voskom u patronama ili egipatska depilacija šećernom pastom. Ovom metodom dlakama treba to pet puta duže da izrastu u odnosu na britvicu, te izrastaju znatno tanje, a s vremenom se i razrijede. Osim te dvije metode koje su namjenjene za cijelo tijelo nudimo i depilaciju lica toplim voskom, depilacija bez crvenila, iritacije, uraslih dlaka i sl.

Pedikura i manikura

Osim estetske funkcije, pedikura i manikura imaju značajnu ulogu u zdravom izgledu i funkciji stopala i ruku. Estetska pedikura je praktički tretman ljepote za stopala jer lijepa i njegovana stopala odraz su naše brige o izgledu i zdravlju tijela.

Masaže

Poznata kao najstarija terapija, ručna masaža je i danas najpopularnija metoda opuštanja mišiča te uklanjanja bolova. Preko kože masažom djelujemo na mišični, živčani i limfni sustav. Potičemo cirkulaciju krvi te izlučivanje vode koja se zbog modernog, brzog načina života lako nakuplja u tijelu. Tu su također i anticelulitne vezivno-refleksivne masaže iza kojih stojimo i čvrsto obećavamo napredak.

Trajni lak

Tehnika trajnog laka ne uništava Vaš prirodni nokat. Radi se bez ljepila, bez tipsi, bez rašpica. Pravi trajni lak ne sadrži gel u sebi i skida se isključivo topljenjem u acetonu. Mi osobno radimo sa Shellac lakovima, provjerena kvaliteta od prvog dana.

Tretmani lica

Tretmane lica radimo isključivo nakon konzultacije s klijentom, nakon što se utvrdi problematika lica. Nudimo klasični tretman lica koji hrani kožu. Tretman čiščenja lica gdje mehaničkim postupkom čistimo lice, te s obzirom na tip i stanje kože njegujemo nakon samog istiskivanja. Tretman voćnim kiselinama koje imaju funkciju blagog peelinga, regeneriraju kožu, pomažu kod pigmentacija i ožiljaka. l mikrodermoabrazija, gdje aparatom skidamo površinski sloj kože, takoder je odličan za ožiljke, fleke ali i uklanja sitne borice te smanjuje velike.

Termodeka

Princip rada termo deke se temelji na infracrvenom zagrijavanju koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju i čitavi metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišiča i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova te oslobada protok limfe. Obično se izvodi u sklopu s body wrappingom.